Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 307.62

* Cijena več sadrži PDV

VOJNIČKE KAMUFLAŽNE CARGO HLAČE AIRBORNE VINTAGE

SURPLUS

Vojničke hlače Moleskin
Moleskin vojničke hlače su izrađene od vrlo jakog i odpornog pamuka. Hlače su idelane i u skladu s vojničkim normativima. Material: Canvas (moleskin, 100 % pamuk jako otporan i uzdržljiv). Na nogavicama džepovi s gumbima za zatvaranje. Na kraju nogavica trak za zateg.

VIŠE BOJA:
     

VELIĆINA:

  1. S
  2. M
  3. L
  4. XL
  5. XXL
Size guide
S M L XL XXL
Opseg struka 84 cm 88 cm 92 cm 98 cm 104 cm
Ukupna dužina 107 cm 108 cm 109 cm 110 cm 112 cm
Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

ŠIFRA 05-3598-04

MATERIJAL
100% Pamuk

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

Vojničke hlače US ranger

Kn 153.62

Vojnička zimska army muška jakna M65 Giant

Kn 769.23

Muška jopa s kapuljačom Irun

Kn 384.62

Valid XHTML 1.0 Transitional