Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 307.62

* Cijena več sadrži PDV

MUŠKE CARGO HLAČE PURE VINTAGE

BRANDIT

Moderne i udobne vojničke hlače, isprani "Vintage" izgled. Na nogavicama ima više džepova sa strane. Svi imajo gumbe za zatvaranje. Na kraju nogavica trak za zateg.

VIŠE BOJA:
  

VELIĆINA:

  1. S
  2. M
  3. L
  4. XL
  5. XXL
Size guide
S M L XL XXL 3XL 4XL 5XL 6XL 7XL
Opseg struka 78 cm 82 cm 87 cm 92 cm 97 cm 102 cm 107 cm 112 cm 117 cm 122 cm
Ukupna dužina 108 cm 110 cm 112 cm 114 cm 116 cm 119 cm 120 cm 120 cm 121 cm 122 cm
Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

ŠIFRA BRA1003-15

MATERIJAL
100% Pamuk

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

T-shirt Red Star

Kn 76.62

Pilotske hlače Harrier

Kn 307.62

Kratka majica Game Over

Kn 145.53

Valid XHTML 1.0 Transitional