Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 122.43

* Cijena več sadrži PDV

TORBICA ZA NOGU SIDE KICK BAG NO. 2

BRANDIT

Torbica za nogu Side Kick Bag No. 2

Visina 30 cm x širina 17 cm x dubina 10 cm
Težina: 330 grama

- robustan materijal od poliestera 600DEN
- 1 velika glavna ladica s patentnim zatvaračem i pojasom za pričvršćivanje (22 cm x 14 cm x 9 cm)
- 1 bočna ladica s patentnim zatvaračem
- 1 skriveni stražnji džep z zatvaranjem na čičak
- Molle sistem za pričvršćivanje
- visokokvalitetni patentni zatvarači
- Velika Velcro površina
- podesiv i uklonjiv remen za kuk - max. 135 cm
- podesiv i odvojiv remen za bedro - max. 80 cm
- Idealno za rad, slobodno vrijeme i sport

VIŠE BOJA:
    

VELIĆINA:

  1. N/A
Size guide
ŠIFRA BRA8063-10

MATERIJAL
100% poliester

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

Unisex Tenisice Urban Classics

Kn 538.23

Vojaški škornji TROPER 5 inch

Kn 423.12

PLO ruta s franžami

Kn 76.62

Valid XHTML 1.0 Transitional
Stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo, analizirali tržište i omogućuje korištenje dodataka društvenih medija. Ako nastavite koristiti, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija