Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 145.53

* Cijena več sadrži PDV

TORBICA ZA POJAS ALLROUND

BRANDIT

Torbica za pojas Allround

pojas:
- širina 4 cm, maks. dužina 120 cm
- ukupna težina: 290 grama
- robustan materijal od poliestra 600DEN
- petlje - Molle sistem
- odvojiv držač za boce
- Idealno za rad, slobodno vrijeme i sport

torbica:
- visina 18 cm x širina 14 cm x dubina 6 cm
- robustan materijal od poliestera 600DEN
- brzo zatvaranje
- 1 velika glavna ladica s patentnim zatvaračem
- 1 prednja ladica s patentnim zatvaračem
- 1 unutarnja ladica s patentnim zatvaračem
- visokokvalitetni patentni zatvarači
- fleksibilni prednji džep za pametni telefon


držač za boce:
- visina 21 cm x širina 9 cm x dubina 9 cm
- Težina: 75 grama
- robustan materijal od poliestera 600DEN
- petlje - Molle sistem
- može se nositi na običnim remenima
- snježni pokrivač
- prikladno za boce promjera ca. 9 cm (0,5 - 1 litra)

VIŠE BOJA:
    

VELIĆINA:

  1. N/A
Size guide
ŠIFRA BRA8062-161

MATERIJAL
100% poliester

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

PLO ruta s franžami

Kn 76.62

Vojaški škornji TROPER 5 inch

Kn 423.12

Košulja za muškarce Slim fit

Kn 230.62

Valid XHTML 1.0 Transitional
Stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo, analizirali tržište i omogućuje korištenje dodataka društvenih medija. Ako nastavite koristiti, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija