Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 268.73

Kn 307.23 Ušteda Kn 38.50 (12.53%)

* Cijena več sadrži PDV

ŽENSKA PREHODNA JAKNA MARIKOO SAMTPFOTE

MARIKOO

Ženska prehodna jakna Marikoo SAMTPFOTE

- vrlo lagana i mekana prijelazna jakna
- prošiven predjel na vanjskoj strani daje jakni lijep izgled i savršeno uklapanje
- kapuljača (odvojiva)
- rebrasti patenti na rukavima
- visoki prednji patentni zatvarač
- 2 bočna džepa s patentnim zatvaračem

VIŠE BOJA:
     

VELIĆINA:

  1. S
  2. M
  3. L
  4. XL
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramena 38,5 cm 39,5 cm 41 cm 42,5 cm 44 cm 45,5 cm
Dužina rukava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni opseg 94 cm 99 cm 104 cm 110 cm 116 cm 122 cm
Opseg struka 82 cm 87 cm 92 cm 98 cm 104 cm 110 cm
Ukupna dužina 60 cm 62 cm 64 cm 66 cm 68 cm 70 cm
Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-SAMTPF-GOLD

MATERIJAL
vanjski: 100% poliamid, unutarnji: 100% poliester

NJEGA
      

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

Moške hlače Ripstop Jogging Pants

Kn 384.62

Ženska haljina Kim

Kn 115.12

Valid XHTML 1.0 Transitional
Stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo, analizirali tržište i omogućuje korištenje dodataka društvenih medija. Ako nastavite koristiti, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija