Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 230.23

Kn 307.23 Ušteda Kn 77.00 (25.06%)

* Cijena več sadrži PDV

ŽENSKA PREHODNA JAKNA MARIKOO SAMTPFOTE

MARIKOO

Ženska prehodna jakna Marikoo SAMTPFOTE

- vrlo lagana i mekana prijelazna jakna
- prošiven predjel na vanjskoj strani daje jakni lijep izgled i savršeno uklapanje
- kapuljača (odvojiva)
- rebrasti patenti na rukavima
- visoki prednji patentni zatvarač
- 2 bočna džepa s patentnim zatvaračem

VIŠE BOJA:
   

VELIĆINA:

  1. S
  2. M
  3. L
  4. XL
  5. XXL
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramena 38 cm 39 cm 40 cm 42 cm 43 cm 45 cm
Dužina rukava 63 cm 63 cm 63 cm 64 cm 65 cm 66 cm
Prsni opseg 92 cm 97 cm 102 cm 107 cm 114 cm 120 cm
Opseg struka 84 cm 87 cm 93 cm 99 cm 104 cm 120 cm
Ukupna dužina 59 cm 61 cm 63 cm 65 cm 67.5 cm 70 cm
Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-SAMTPFOTE-ROZA

MATERIJAL
100% poliester

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

Moške hlače Ripstop Jogging Pants

Kn 384.62

Ženska haljina Kim

Kn 115.12

Valid XHTML 1.0 Transitional