Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 461.62

Kn 538.23 Ušteda Kn 76.61 (14.23%)

* Cijena več sadrži PDV

ŽENSKA ZIMSKA JAKNA NAVAHOO MIAMOR

NAVAHOO

Ženska zimska jakna Navahoo Miamor

- izuzetno topla prošivena zimska jakna
- vrhunska kvaliteta i izvrsna obrada
- jakna je strukirana
- vanjski džepovi su podstavljeni flisom
- odvojiva kapuljača s odvojeno odvojivim krznom
- visok i podstavljen ovratnik
- visok prednji patentni zatvarač
- dodatno zatvaranje s snap gumbima
- 2 vanjska džepa s patentnim zatvaračem
- 1 unutarnji džep s otvorom za slušalice
- diskretni Marikoo logo na gumbima i kožnom našitku

VIŠE BOJA:
    

VELIĆINA:

  1. L
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramena 40,5 cm 41,5 cm 42,5 cm 44 cm 45,5 cm 47 cm
Dužina rukava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni opseg 96 cm 100 cm 105 cm 111 cm 117 cm 123 cm
Opseg struka 89 cm 93 cm 98 cm 104 cm 110 cm 116 cm
Ukupna dužina 62,5 cm 64 cm 65,5 cm 67 cm 68,5 cm 70 cm
Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-MIAMOR-WDL

MATERIJAL
vanjski - 100% poliester, unutarnji - 100% poliester, Umjetno krzno: 90% akril, 10% poliester

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

Ženska haljina Kim

Kn 115.12

Moške hlače Ripstop Jogging Pants

Kn 384.62

Valid XHTML 1.0 Transitional
Stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo, analizirali tržište i omogućuje korištenje dodataka društvenih medija. Ako nastavite koristiti, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija