Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 615.23

* Cijena več sadrži PDV

ŽENSKA ZIMSKA JAKNA MARIKOO AKIRA

MARIKOO

Ženska zimska jakna Marikoo Akira

- topla zimska jakna Marikoo
- elegantna trendovska parka s velikim umjetnim krznom
- kapuljača za kišu i hladne dane
- parka je toplo i mekano podstavljena
- visoki ovratnik
- zaštićeni prednji patentni zatvarač
- 2 vanjska džepa (zatvaranje gumbom)
- 1 unutarnji džep s otvorom za slušalice
- vanjski džepovi su topli
- rebrasti patenti na rukavima
- svi zatvaralni elementi su visoke kvalitete

VIŠE BOJA:
   

VELIĆINA:

  1. XS
  2. S
  3. M
  4. L
  5. XL
  6. XXL
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramena 40,5 cm 41,5 cm 42,5 cm 43,5 cm 45 cm 46,5 cm
Dužina rukava 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm 65 cm 65 cm
Prsni opseg 96 cm 100 cm 104 cm 109 cm 115 cm 122 cm
Opseg struka 86 cm 90 cm 94 cm 99 cm 105 cm 112 cm
Ukupna dužina 79 cm 80 cm 81 cm 82,5 cm 84 cm 85,5 cm
Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-AKIRA-RED

MATERIJAL
vanjski - 100% poliester, unutarnji - 100% poliester, Umjetno krzno: 90% akril, 10% poliester

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

Ženska haljina Kim

Kn 115.12

Moške hlače Ripstop Jogging Pants

Kn 384.62

Ženska zimska jakna Navahoo Azu

Kn 538.62

Valid XHTML 1.0 Transitional
Stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo, analizirali tržište i omogućuje korištenje dodataka društvenih medija. Ako nastavite koristiti, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija