Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 191.73

Kn 307.23 Ušteda Kn 115.50 (37.59%)

* Cijena več sadrži PDV

ŽENSKA PREHODNA JAKNA MARIKOO EINUNDALLES

MARIKOO

Ženska prehodna jakna Marikoo EINUNDALLES
- vrhunska kvaliteta i obrada
- lagano strukturirana za savršeno uklapanje
- vrlo mekan i udoban materijal
- kapuljača
- 4 bočna džepa s patentnim zatvaračem
- Marikoo logotip na nadlaktici
- rebrasti patenti na rukavima
- vrlo udobna za nošenje

BOJA:
    

VELIĆINA:

  Size guide
  XS S M L XL XXL
  Širina ramena 38,5 cm 40 cm 41,5 cm 43 cm 44,5 cm 46,5 cm
  Dužina rukava 63 cm 64 cm 64,5 cm 66 cm 67 cm 68 cm
  Prsni opseg 96 cm 100 cm 106 cm 112 cm 118 cm 121 cm
  Opseg struka 86 cm 90 cm 95 cm 100 cm 105 cm 113 cm
  Ukupna dužina 59 cm 60,5 cm 63 cm 65 cm 67 cm 68,5 cm
  Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

  ŠIFRA NAV-EINUND-RED

  MATERIJAL
  100% poliester

  NJEGA
       

  Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

  Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

  Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

  Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

  Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

  Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

  Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

  DIJELI |

  OSTALI SU KUPILI

  Moške hlače Ripstop Jogging Pants

  Kn 384.62

  Ženska haljina Kim

  Kn 115.12

  Ženska zimska jakna Navahoo Azu

  Kn 538.62

  Valid XHTML 1.0 Transitional
  Stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo, analizirali tržište i omogućuje korištenje dodataka društvenih medija. Ako nastavite koristiti, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija