Zaboravljeni podaci za prijavu?

KOŠARICA: 0 PROIZVODA  

Kn 230.23

Kn 307.62 Ušteda Kn 77.39 (25.16%)

* Cijena več sadrži PDV

ŽENSKA JAKNA NAVAHOO PARI

NAVAHOO

Ženska jakna Navahoo Pari
- vrhunska kvaliteta i obrada
- lagano strukturirana za savršeno uklapanje
- vrlo mekan i udoban materijal
- kapuljača
- 2 bočna džepa s patentnim zatvaračem
- Navahoo logotip na nadlaktici
- rebrasti patenti na rukavima
- vrlo udobna za nošenje

VIŠE BOJA:
    

VELIĆINA:

  1. XS
  2. S
Size guide
XS S M L XL XXL
Širina ramena 40 cm 41 cm 42 cm 43,5 cm 45 cm 46,5 cm
Dužina rukava 62 cm 62 cm 63 cm 63 cm 64 cm 64 cm
Prsni opseg 95 cm 99 cm 104 cm 110 cm 116 cm 122 cm
Ukupna dužina 59 cm 61 cm 63 cm 65 cm 67 cm 69 cm
Dimenzije mogu varirati +/- 2 cm.

ŠIFRA NAV-PARI-ANTRA

MATERIJAL
100% poliester

NJEGA
     

Korisnik/kupac ima pravo, da u roku 14 dana nakon isporuke proizvoda poduzeću pisnim putem pisno javi, da mu proizvodi ne odgovaraju te jih želi mijenjati za druge proizvode, ali tražiti povrat novca. Korisnik/kupac javi podzeću svoju namjeru na kontaktnu e-adresu , ali putem pošte (preporučeno pismo). Za odstupanje od ugovora valja također, kad korisnik/kupac vrati proizvode bez objašnjenja.

Korisnik/kupac mora vratiti proizvode u roku 30 dana od najave zamjene. Priložiti je potrebno kopiju računa i ispunjeni obrazac za zamjenu proizvoda. Korisnik/kupac sam krije troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni.

Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi poduzeće.

Da bismo brže i lakše zamijenili proizvod ili vam vratili iznos kupljenog proizvoda, molimo korisnika/kupca, da ispuni ##obrazac-zamjena-proizvoda## i pošalje ga skupa sa proizvodom na sjedište poduzeća.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje. Ako poduzeće nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se poduzeće i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, poduzeće se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.

Poduzeče se obavezuje isporučiti proizvod u obećanom vremenu. Isporuku za Army Shop Admiral e-trgovinu vrši Pošta Slovenije. Cijene na internetskoj stranici ne sadrže poštarine, koja za isporuku na naslov u Hrvatskoj iznosi 49.97 HRK za pošiljku.

Kod preuzimanja paketa korisniku se zaračunaju troškovi bankovne doznake (2% od vrijednosti kupnje). Ako svi narućeni proizvodi nisu isporučeni u jednoj pošiljci, onda poduzeće plača troškove naknadne isporuke.

DIJELI |

OSTALI SU KUPILI

Ženska haljina Kim

Kn 115.12

Moške hlače Ripstop Jogging Pants

Kn 384.62

Valid XHTML 1.0 Transitional
Stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali vaše iskustvo, analizirali tržište i omogućuje korištenje dodataka društvenih medija. Ako nastavite koristiti, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija